Enemmistön vaalit

Olen hiljattain huomannut ajattelevani yhä useammin: huomaakohan kukaan muu ympärilläni, että meitä viedään kuin pässiä narussa?

Yksilön vapaa tahto on sosiaalisesti riippuvaisella ihmiseläimellä muutenkin illuusio, mutta nyt on yksi asia vienyt jo vuosia kaiken huomion ihan kaikesta mitä esimerkiksi tällä kielialueella tapahtuu.

Puhun tietysti maahanmuutosta. Haluaisin puhua aihepiiristä vihoviimeisen kerran, sillä aihepiiri alkaa valumaan vaikun mukana korvista. Yritetään edes keskittyä jatkossa muuhunkin.

Kaikesta yhteiskunnallisesta keskustelusta on tullut reaktiivista puolustautumista sylki lentäen esitettyyn ninamikkonenmaahanmuuttohuutokilpailuun. ”Tästä pitää voida puhua!!!”, huutaa vihainen, toisten päälle huutamisesta karheaksi mennyt pulihenkilön ääni, aina kun jokin yhteiskunnallisesti ylipainoiseksi paisunut kissa nostetaan (muutenkin erilaisia raskaita ongelmia notkuvalle) pöydälle. Minun mieleeni on pinttynyt kuva Nina Mikkosesta *rageamassa toisen keskustelijan silmille Ylen aamu-tv:ssä vuonna 2009. (*Vanhukset tsekatkaa linkki)

Se kuva aktivoituu mieleni valkokankaalle myös joka päivä, joka hetki, kun joku aikuinen yrittää puhua yhteiskunnallisista asioista ja paikalle rynnii maahanmuuttoasioihin fiksoitunut kakaralauma ölisemään. Argumentointi ja tyyli on samanlaista, vastenmielistä kiihkoilua.

Onko mistään muusta voitu vuosikausiin puhuakaan? Suomeen tuli aiempia vuosia enemmän maahanmuuttajia vuonna 2015. Mutta maahanmuutosta ölistiin ja riehuttiin jo kauan ennen vuotta 2015. Natsitkin riekkuivat Joensuussa jo 1990-luvulla.

Maahanmuuttajavähemmistö on kansallinen pakkomielle! Mistään ei voi puhua ilman, että joku raivopää tulee sotkemaan aikuisten keskustelun maahanmuuttoaihepiirin ruskeilla jätöksillä. Perussuomalaisten vuoden 2011 jytkyä hinkataan vieläkin epätoivoisesti ja huonoin tuloksin politiikan posliinista. Yhtäkään yhteiskunnallista keskusteluohjelmaa ei voi katsoa, ilman että näkee perussuomalaisten karkean edustajan tunkevan maahanmuuton keppihevosta poikittain ja takakautta keskusteluun mukaan.

Onko meillä mitään omaa täällä, kun pitää koko ajan maahanmuuttajista sössöttää?

Samoin raiskauskeskustelut pyörivät raiskaajien muodostaman mustan aukon ympärillä, syylliset imevät kaiken huomion. Ajatellaan myös välillä uhreja, heidän tukemistaan, rikosten ennaltaehkäisyä.

Voitaisiinko seuraavista vaaleista tehdä ihmisten vaalit?

Ehdotankin nyt vähän nurinkurisesti, että jos/kun vähemmistöjen ajatteleminen piinaa niin kovasti, niin unohtakaa vähemmistöt ja keskitytään välillä vaikka yhteen suomalaiseen enemmistöön, eli väkivaltaa eri muodoissaan kokeviin naisiin! Tuetaan sitä enemmistöä! Lopetetaan ja estetään kaikki seksuaalinen ahdistelu!

Vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen perusteella suomalaisista naisista lähes puolet olivat kokeneet fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa 15 ikävuoden jälkeen. Toisaalta erään aiemman tutkimuksen mukaan enemmistö naisista on kokenut Suomessa fyysistä väkivaltaa. Miehet ovat säännönmukaisesti yliedustettuina seksuaalirikoksissa.

Muun muassa #metoo-kampanja on täydentänyt tätä kuvaa ja laajentanut erilaisten ennen vähäteltyjen ja tunnistamattomienkin seksuaalisen ahdistelun muotojen kirjoa niin, että lienee perusteltua todeta (heittämällä) enemmistön suomalaisista naisista kokevan elämänsä aikana vähintään seksuaalista ahdistelua, usein jo alaikäisenä.

No niin. Ei anneta öyhöttäjien viedä keskustelua ja yhteiskunnallista kehitystä omien pakkomielteidensä alueelle. Enemmistö meistä vastustaa naisten kokemaa väkivaltaa ja ahdistelua. Keskitytään siihen, eikä liukastella sivun reunalle, maahanmuuttomarginaaleihin.

Jos äänestät, niin et varmasti mene vikaan, jos – marginaalivähemmistön pelkäämiseen perustuvan äänestämisen sijaan – kokeilet äänestää naisten puolesta ja seksuaalista ahdistelua vastaan.

Jos äänestät, äänestä naisten vähättelyä, uhkailua, lähisuhdeväkivaltaa, alistamista sekä kaikkea patriarkaalista ja fasistista vähänkin muistuttavaa vastaan. Äänestä naisten tukijärjestöjen avustuksia leikkaavaa hallitusta vastaan. Äänestä naisten puolesta. Äänestä sitä tahoa, joka todella tekee jotain naisten alistamisen lopettamiseksi, on valmis laittamaan yhteisiä resurssejamme siihen työhön.

Näin tuet seksuaalisen väkivallan uhreja, riippumatta siitä, onko väkivallan tekijä oma perheenjäsen, naapuri, forssalainen tai toiselta puolelta palloa saapunut vähemmistön edustaja, muukalainen.

Tietoja Anarkia Kaamos

Yhteiskunta, otan sen henkilökohtaisesti. Henkilökohtainen, syytän siitä yhteiskuntaa.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s