Vetoomus kaikkea pahaa vastaan

Me olemme hyviä ihmisiä. Me vastustamme pahuutta, saatanaa ja huumeita. Olemme kunnon ihmisiä. Tahdomme kaikille hyvää, rauhaa ja rakkautta. Paitsi pahoille ihmisille. Hammurabin laki. Allekirjoita pedofiilien vastainen vetoomus. Etkö? Miksi et? Kannatatko sinä niitä? Olet muutenkin epäilyttävä.

Me kannatamme Jeesusta ja Jumalaa, mutta ei niiden toisten jumalaa. Ne toiset alistaa naisia. Sitä satukirjaansa lukevat kuin Raamattua. Raamattu on paljon parempi. Olihan se Jeesuskin ihan oikea historiallinen henkilö, että siltäkin osin on totta se kirja. Ai mistä luin? No kyllähän sen nyt kaikki tietää. On siitä tutkimuksiakin tehty. Mutta tärkeintä on kuitenkin sen sanoma. Ai miten niin mikä sanoma? No se että käännetään toinen poski ja… no että anteeksi annetaan ja sellaista.

Raamattu on kaunis, lempeä ja kannattaa kaikkea hyvää, kunhan unohtaa sen vanhan testamentin. Siitä on viimeinen käyttöpäivä mennyt.

Ilman uskontoja täällä ihan surutta tapettaisiin, raiskattaisiin ja naisia alistettaisiin. Ennen oli yhteiskunta niin oikeudenmukainen, kun uskottiin hyvään eikä ollut huumeita ja maahanmuuttajia. Laitettiin rikolliset jalkapuuhun tai kirkon mustaan penkkiin. Pahimmat hirteen. Nykyäänhän eletään kuin pellossa. On mennyt ihan mahdottomaksi. Oli se paremmin silloin, kun nainen oli kotona ja mies töissä. Oli perhe, uskonto ja kunnon armeija. Vanhassa vara parempi.

Emme me rasisteja ole, mutta kyllähän tuo maahanmuutto on jotenkin turmellut yhteiskunnan. Ennen kuin tänne alettiin kaikenlaista heimolaista kärräämään niin oli paljon parempi. Silloin kun täällä oli vain puhtaasti suomalaisia ja yksi kulttuuri. Olimme kaikki yhtä. Miten niin milloin? No silloin ennen vanhaan! Nythän tässä hukutaan kulttuureihin. Se on se vihervasemmisto – punavihermädättäjien porukka – jonka märkää unta nyt yskitään keuhkoista.

Naisella on oikeus päättää ruumiistaan, mutta kyllähän tyhmästä päästä kärsii sitten koko kroppakin. Oli pukeutunut paljastavasti ja liikkui kännissä yöaikaan. Muutenkin puhui itsensä pussiin. Ensin oli muka neljä miestä, mutta myöhemmin tunnusti että niitä olikin kolme. Ja ensin väitti, että päätekijällä oli punainen takki, mutta kohta jo epäröi ja sanoikin että sininen. Taitaa olla jotain vilunkia, kun noin ristiin menevät puheet. Tahtoo huomiota. Seiskassa onneksi huomattiin ristiriitaiset puheet. Sitä vaan kysyisin, että miksi salaillaan tekijöiden etnistä taustaa?

Vaadimme kovempia rangaistuksia. Loppuu se raiskaaminen, kun laitetaan loppuelämäksi lusimaan. Munat pois! Saavat linnassa sitten maistaa omaa lääkettään. Tai karkotetaan maasta sinne mistä tulivat banaanilaivalla. Suomalaiset banaanit ovat muutenkin paljon parempia.

Kannatamme demokratiaa ja vapautta, mutta onhan tämä hyysääminen mennyt ihan mahdottomaksi. Vankilatkin viiden tähden hotelleja, joissa käydään kääntymässä ja lepäämässä. Ei se mikään rangaistus ole. Ei kai koira tai lapsikaan rankaisematta opi. Nykyäänhän on heti syyte päällä jos vähänkin kajoaa kurittomaan lapseen. Ennen oli paremmin. Oli vielä kuria.

Kuolemantuomio olisi joissakin tapauksissa paikallaan. Saisi rikollisuuden loppumaan. Tahdomme kovia lakeja. Vasta niiden suojissa on turvallista. Eihän se mitään oikeutta ole, että pedofiilit väijyvät vapaana lastentarhojen pusikoissa. Munat pois ja linnaan loppuelämäksi. Sillä niistä päästään.

Heti vedetään rasistikortti hatusta, kun kysymyksiä esittää. Sananvapautta poljetaan. Sanotaan vihapuheeksi, kun vähänkin kyseenalaistaa. Vaiennetaan vaikka esittäisi ihan asiallisia kysymyksiä. On mennyt ihan mahdottomaksi. Kohta herätään joka aamu imaamin rukouskutsuun täälläkin. Nyt jo maksetaan veronmaksajien pussista täyshoito kaikille lorvailijoille. Sitäkö sinä haluat?

 Allekirjoita tämä pahuuden vastainen vetoomus. Miksi et? Puolusteletko niitä? Miten niin kenestä puhun? Pedofiileista, raiskaajista, rötöstelijöistä, narsisteista, rikollisista ja sossupummeista tietysti. Sulla ei taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa.

hymypaska3

Mainokset

Tietoja jussinevalainen2013

Yhteiskunta, otan sen henkilökohtaisesti. Henkilökohtainen, syytän siitä yhteiskuntaa.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s