Maahanmuuttohuutokilpailu

Hiekkalaatikolla on käynnissä maahanmuuttohuutokilpailu. Puukot heiluvat, räkä lentää.

Olen pikkupoika hiekkalaatikon reunalla. Ihmettelen, että miten tässä nyt näin kävi? Nyt siellä hiekkalaatikossa on vanhemmatkin. Kaikenlaista hämärää on meneillään. Laatikkoon kustaan, hiekkaa heitetään silmiin, joku syö löytämäänsä koiranpaskaa, toinen vetää pienempäänsä turpaan, yksi hautaa päätään hiekkaan.

Siellä ollaan myös keskustelevinaan, mutta huutamalla vastapuolen ohi ja päälle. Toinen puoli huutaa ihan soopaa, se on vasta lapsi. Mutta ei se vanhempikaan käyttäydy enää kovin järkevästi. Se väsähti jo aikaa sitten ja alkoi huutamaan takaisin. Sitten siellä on mies, joka on sen lapsen kanssa samaa mieltä ja uhkailee puukolla sitä toista aikuista. Ja se aikuinen uhoaa sille takaisin, vaikka olisi parasta kenties hakea joku älykkäämpi paikalle, vaikka ope. Poliisista ei juuri tässä vaiheessa ole hyötyä. Toivoisin, ettei sitä tarvittaisi jatkossakaan.

Yritän ehdottaa, että hakisin open paikalle, se kyllä tietää miten tässä kannattaa toimia. Sillä on riidan aiheesta kokemusta ja oikeaa tietoa. Se on myös puolueettomampi kuin hiekkalaatikon porukka. Meidän kannattaisi ehkä kuunnella sitä.

Nyt se itkupotkuraivarit saanut lapsi kääntyy mun puoleen ja karjuu sylki roiskuen, että vittu se ope mitään tiedä, se on osa sitä salaliittoa, hyysää vaan niitä pakolaisia. Se puukon kanssa sohiva äijä pelottaa mua, joten en oikeastaan uskalla väittää vastaan. Tiedän kuitenkin, että kyllä se ope kaikkia yrittää jelpata tasapuolisesti ja se sentään myöntää, että asia ei ole itsestään selvä, vaan sitä pitää tutkia.

Aseeton aikuinen ei edes huomioi mua, vaan sanoo sille raivoavalle lapselle, ettei tässä mitään salaliittoa ole, että se lapsi on vaan paskapää. Kiukkuinen mukula kaivaa jostakin läjän sarjakuvia esiin ja näyttää sieltä useita kohtia, jotka todistavat maahanmuuttopolitiikan riistäytyneen käsistä ja punavihermädättäjien suojelevan kehitysmaista tulevia, rötösteleviä mutantteja. Aikuinen yrittää puukolla uhkailevasta miehestä huolimatta osoittaa yksi esimerkki kerrallaan, etteivät sarjakuvat oikeasti kerro todellisuudesta mitään.

Sitten se pikkukersa koventaa panoksia ja raahaa paikalle läjän Hullu Hullu Maailma-lehtiä ja kaivaa niistä todisteita monikulttuurisuuden kiroista. Vastapuolellakin menee jälleen hermo. Taas huudetaan poikki ja pinoon, kunnes puukkomies antaa terän heilua ja vanhempi riitapukareista hiljenee. Sen tilalle tulee kuitenkin kaksi äijää ja niillä on viidakkoveitset. Ne paloittelevat sen puukkomiehen. Sitten huutokilpailu jatkuu.

Mä mietin siellä hiekkalaatikon reunalla, että miksei lopetettaisi tätä tyhmää leikkiä, laitettaisi puukot tuppeen ja tultaisi pois sieltä leikkipaikalta? Tulisivat tänne oikeaan maailmaan, missä asiat eivät ole noin mustavalkoisia ja ahdistavia. Täällä voisi ihan oikeasti rakentaa muutakin kuin verisiä hiekkalinnoja ja pahoja kakkuja.

Mainokset

Tietoja jussinevalainen2013

Yhteiskunta, otan sen henkilökohtaisesti. Henkilökohtainen, syytän siitä yhteiskuntaa.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s